Utegångsförbud

Hej alla!
-
Idag har det hänt en massa i Bangkok som ni säkert redan hört... Det har brunnit på olika platser runt om i Bangkok men inte runt vårt hotell. Poolen var tom idag...
-
-
Tills vi började se detta mellan husen:
-
Vi pratade med poolkillarna som lyssnade på radion och visste lite mer än vad aftonbladet visste
-
-
Det fortsatte på flera ställen och när vi bestämde oss för att det var nog vid poolen skulle vi ta hissen upp till rummet. Den fungerade inte. Då har man brutit strömmen i området där vi bor så vi fick ta trapporna, 6 våningar. Det gick bra tills vi kom på att AC inte fungerar på rummen. Vi frågade städerskan vad som hände och om vi skulle få tillbaka strömmen snart, då fick vi ett ljus, ett leende av henne och ett "jag vet inte, tyvärr".
-
-
-
Vi GICK ner till receptionen (10 våningar) och frågade dem om strömmen och läget just nu. De berättar att strömmen kommer komma på snart och att vi MÅSTE stanna på hotellet ikväll. Vi tänkte snabbt och sprang över vägen till kiosken och fyllde en korg med godis, chips och dricka inför kvällen, "alltid redo" :)
-
Allt för 100 SEK... :)
-
Nu ska vi bestämma oss för vilken restaurang vi ska äta på ikväll här på hotellet; mexikanskt, italienskt, thailändskt eller en "blandat"...? :)
-
Vi mår bra, har lite blandade känslor om vad som händer. Vi tycker det är bra att demonstranternas ledare har gett upp i alla fall för det känns som det är närmare en lösning samtidigt som vi nu inte vet riktigt var de är utan bara ser lite rök här och var... Men nu vet ni att vi planerar en (påtvingad) hemmakväll med god mat och massa godis, det ska bli mysigt!
-
4 dagar kvar ;) Helt galet...puss och kram! / Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0