Hemresa=vemod!

Jaha...nu har det gått två månader! Det känns konstigt. När vi tänker tillbaka så är det ett riktigt äventyr vi har varit med om; ett thailändskt nyår, thailändska stränder OCH storstad, shopping, mat, affärskulturer, männsikor och inte minst ett krig med tillhörande utegångsförbud!
-
Vi har beställt bil nu vid 20:00 till flygplatsen, 1200 baht men det är värt det. Vi har packat och packat i tre timmar nu och vi har slängt saker och vägt (vi har snott en våg från gymmet) för att få "rätt" vikter och få hem allt vi köpt :)
-
Flyget går 00:35 lokal tid, ni får tänka på oss då. I skrivandets stund öser regnet ner! Väntar bara på åskan och blixtrarna, Bangkok gråter för att vi åker nu, eller så har regnperioden börjat... Vi gråter i alla fall, vill ju inte åka på ett sätt samtidigt som det ska bli skönt att komma hem och ta examen!
-
Såhär glada var vi när vi åkte, kommer vara lika glada för att komma hem!
-
Puss på er alla så ses vi snart!! Många kramar Ida och Samantha!

Kommentarer
Postat av: Kethy

Skönt att ni är på väg hem från allt våld. Tiden bara rinner iväg, 8 veckor sen ni åkte. Ni ser pigga ut. Hörs snart! Kramar/mamma Kethy

2010-05-23 @ 15:17:41
Postat av: Samantha's Pappa

Well done you two! Excellent blog - thanks for letting us be part of your adventure.

2010-05-24 @ 18:55:56
Postat av: Chris

Hej!



Jag hittade ingen mejladress på bloggen så jag undrar om ni möjligtvis skulle kunna kontakta mig på [email protected]? Jag bor själv i Bangkok sedan en tid tillbaka och har en liten fråga.



Tack!



Mvh,

Chris

2011-05-10 @ 06:27:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0