Woraburi

Tyvärr så är uppkopplingen på detta hotell inte det bästa så vi har inte kunnat ladda upp fler bilder än dessa två. Dessa är från vårt nuvarande hotell Woraburi som har varit helt ok ändå, men inget man vill bo på i två månader då det inte ligger i det bästa området som finns. För att uttrycka oss milt kryllar det av glädjeflickor och har även blivit varnade för att det förekommer en hel del droger här.
Detta var inget vår handledare Håkan tyckte om (att vi bor i detta område) så han har nu använt sina kontakter och ordnat så vi ska få checka in på ett hotell som heter Rembrandt tower från och med imorgon. Bilder kommer så fort kommit i ordning och vi tror och hoppas även att uppkopplingen kommer vara mycket bättre där så ni får se hur vi bor!
Annars har vi varit till kontoret idag, till SAS alltså för första gången och det kändes riktigt bra. Vi träffade några av de anställda men var mest där för att träffa Håkan och gå igenom vår "plan". Det kändes bra och vi kommer få sitta på kontoret i framtiden och jobba därifrån.
Nu är det helg och vi ska använda den till att boa in oss i vårt nya rum och plugga inför nästa avstämning med Håkan. Ha det bra därhemma och glad påsk!!
Kram /Ida & Samantha

Kommentarer
Postat av: Pilot673

This guy seems to be acting very professionally on your behalf. Don't forget to act the same way - you are being evaluated too! Try and keep the update on a more frequent basis, even though you're busy. Happy Easter - have a Magnum on me for your Easter chocolate (or a Solero). Love from us

2010-04-02 @ 22:22:00
Postat av: Anonym

Tjena tjejer,

hoppas ni får riktigt roligt och lycka till med projektet! Kanske kan ni skriva lite vad det handlar om?

2010-04-03 @ 00:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0