Vi lever =)

Ja, vi lever. Vi har varit lite tysta men vi tror att det är för att det börjar bli lite vardag för oss här borta och vi vet inte riktigt vad vi ska skriva. Vi kan kalla det lite "blogg-kramp". Det som har hänt sen senast är att vår diktafon har lämnat denna värld. Vilket för oss är ett relativt stort problem. Som tur är har vi "bara" förlorat en intervju, vilket inte är så farligt då det var den sista med cheferna och det var en del upprepning men vi har 3 intervjuer kvar med anställda på SAS, en med en thailändsk chef på flygplatsen och en med en svensk chef på Volvo. Så förhoppningsvis fungerar det att spela in på Idas iPhone, så håll tummarna!
-
Annars har vi varit på MBK och shoppat en hel del (ja jag samantha har shoppat loss som aldrig förr men man ska ju göra det man är bra på, haha). Vi lägger upp bilder imorgon!
-
Imorgon, lördag, ska vi till Safari world som ligger en timme utanför Bangkok och vi är fast beslutna om att klappa både tigerbäbisar och apungar, så det ska bli roligt. Vi ska ta så mycket kort vi bara kan!!!
-
Ikväll har vi suttit på en bar för att ta ett par drinkar där vi mest trott att det fanns så kallade "glädjeflickor". Efter ca en timme där kom en av de anställda tjejerna och pratade med oss. Hon berättade ganska mycket om sitt liv och det fick oss verkligen att tänka till. Hennes dröm var inte att jobba på en bar utan att få läsa vid ett universitet till sjuksköterska eller lärare men att hon inte hade möjlighet till det då det är så dyrt. Vi vet ju att det är ett fattigt land och att det är som det är men att prata med någon om det fick det att bli så påtagligt. Vi har det sjukt bra i Sverige och det vi många gånger tar för givet är för dom en livsdröm! Det fick mig att emellanåt känna mig illa till mods då man vill kunna hjälpa dom men det går ju inte riktigt.
-
Nu ska vi lägga oss för att vi ska orka med morgondagen men vi lägger som sagt upp fler bilder imorgon!! Hoppas ni alla har haft en trevlig valborgsmässoafton!
-
Puss kram// Samantha

Kommentarer
Postat av: Kethy

Hej! Det är bra att höra att ni är OK, det har varit tyst om Bangkok på nyheterna ett tag. Ja du Samantha på att shoppa är det inte många som slår dej som jag känner. Vi åkte inte till någon brasa du vet hur Wacke blir med fyrverkeri, vi tog det lugnt. Midsommar fixad, men det kanske du vet.

Kramar/mamma Kethy

2010-05-01 @ 17:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0