Sizzler...

Jag och Samantha har för tillfället ett nytt favorit-matställe. Sizzler. Några kanske vet vad det är? Här kan vi i alla fall få riktiga köttbitar vilket man saknar efter en hel del thai-mat (efter tre veckor...!) Så vi har besökt denna restaurang både i lördags och ikväll :)
-
Se så glad Samantha är för sina köttbitar...
-
Jag åt revben, väääldigt gott!!
-
Annars har vi faktiskt låst in oss på hotellrummet hela dagen idag eftersom vi var tvungna att skriva på arbetet en massa och förbereda oss på intervjuerna som ska påbörjas imorgon, spännande! Vi är lite oroliga att vi stör lite i deras arbete, de har ju en del att göra... När vi kom hem till hotellet idag så stod Håkan i lobbyn, ca kl.21:30, och pratade med en massa frågvisa resenärer som vill hem. De jobbar övertid men vi måste påbörja intervjuerna och det kommer inte ta alltför mycket tid av dem och de är så snälla och ställer upp en massa på oss så det går säkert bra :)
-
Puss&Kram!! /Ida

Kommentarer
Postat av: Thea

Oh:) ser gott ut, kan förstå att ni är trötta på kokosmjölk och det där andra thaisakerna de har i sin mat.Hur länge är ni där till? njut av värmen och alla upplevelser, här i sverige är det trist som vanligt:) hehe..

2010-04-19 @ 22:37:50
Postat av: Kethy

Hej på er, maten ser jättegod ut och ni får mer och mer färg på er och ser så friska ut. Hörde om alla militärer vid köpcentrat, var försiktiga. Tussilago, blåsippor blommar nu men fortfarande snö på gården. Kramar/Kethy

2010-04-21 @ 09:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0