Myshelg

Hej allihopa!
-
Jag och Samantha har haft en myshelg i vårt nya hem. Igår låg vi vid poolen (med solskydd 50!!) och gassade i solen :) På kvällen åt vi på en liten thai-restaurang nära vårt hotell som tydligen skulle ha god och billig mat. Det var mysigt och väldigt god mat så vi var väldigt nöjda!
Mysigt, vi kommer komma tillbaka :)
Samantha var nöjd men fy tusan var varmt det var!
Jag var också nöjd men lika varm! Tur att det fanns en fläkt...
-
Senare på kvällen gick vi hem efter att ha handlat lite smått och gott och myste framför TV:en med en film och "Anna Anka söker assistent" (eller vad det hette) via datorn.
Detta var vi på lördagskvällen :)
-
Idag har vi också tagit det lugnt, allt började med hotellfrukosten som vi hade stooora förväntningar på. Alla infriades, det var en dunderfrukost! Vi begav oss sedan ganska snabbt till poolen och tänkte att idag kan vi nog ta solskydd 30 istället för 50...det gick sådär. Någon av oss blev liiite röd, gissa vem...?
Ni som gissade Samantha har helt rätt...
-
Nu ikväll var vi på Little Italy och åt, det var mysigt och gott men en konstig sak hände. Vi kom in och blev visade till ett bord. Servitören sa inget till oss. Vi bad om att få sitta vid fönstret, han log och sa ingenting. Jag började undra om de verkligen förstod oss. Vi beställde, han sa ingenting. Vi fick mat av en annan servitris, hon sa ingenting utan bara log, så de förstod nog oss ändå. Vi började ändå undra, varför var de så konstiga mot oss, vad var deras problem? Vi upplevde dem nästan lite otrevliga när de inte ens sa hej eller tack... När vi började kolla runt så pratade inte någon personal alls med någon av kunderna. Varför gör man så? Det fyller väl ingen funktion, tur att maten var god i alla fall... På hemvägen lyckades vi pallrade oss in på ett spa-ställe, hoppsan... :) Vi tog båda två fotbehandlingar och fotmassage. (För ca 100 svenska kronor fick vi detta i en timme...) Se så fina vi blev:
-
Nu ska vi bara ligga framför TV:en, imorgon har vi planerat in en massa plugg efter frukosten så vi behöver vila ut ;) Ha det bra där hemma, hörde att det är ganska bra väder hemma?
-
Puss och kram till er alla! /Ida

Kommentarer
Postat av: Samantha's Pappa

Glad to see you're settling in. Remember what I said about the sun. Use at least 50 at all times, and don't forget your feet, shoulders, and face.



Perhaps the staff weren't good at English (embarrassed) / thought you were a couple(!) / or were just plain ignorant. It takes all sorts and there are dumb/not nice folk in the Land of Smiles as well. Probably just a bit embarrassed - forget it. The trick is to be nice yourselves all the time.:) Others have to sort themselves out.



Chelsea hammered Man U (at Man U) and the papers for once are saying we look like Champions. Er, tell us something we don't know!



Have fun but stay focussed. Remember, the World can read this!



Love to both. Pappa (Samantha's)

2010-04-04 @ 18:51:24
Postat av: Anonym

Gillar att ni äter på lite "taskigare" ställen där maten är i fokus och kan vara riktigt gott! Helst ska det vara ett familjeägt ställe =)



Förresten så har jag löst det med felbetealningen, han sa att de hade problem med datorn och att pengar skulle skickas så snart han kunde :)



Samantha: puss puss!!

Ida: Jakob har festat sönder er soffa =) (förmodligen)



2010-04-06 @ 09:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0