Kändisar!!!

Idag har vi haft lite intervjuer på SAS som gick bra, vi har dock inte sammanställt dem än men det kommer. Efter att vi genomfört vår andra intervju blev vi bjudna på lunch av en chef som heter Christine (hon som vi precis intervjuat) och hon bjöd oss på japanskt. Vår första tanke var "skit, vi tycker sushi är asäckligt" men vi log glatt och följde med. Till vår förvåning består japansk mat av så mycket mer än sushi. Vi åt dumplings, kött och fisk och det bästa är att vi åt med pinnar. Denna konst lärde vi oss att bemästra förvånansvärt fort och ingen är stoltare än oss nu =)
-
Kändisar, jovisst är vi det! Kolla in klippet:
-
Nu ska vi sova för en tuff dag vid poolen väntar imorgon (och så klart lite plugg). Livet som reportrar är tufft, vi behöver varva ner ;)
-
I´m Samantha Winter-Hall reporting live from Bangkok ;)

Kommentarer
Postat av: Thea

Hahaha! Kul, du låter som en reporter ida :)

men ni får fan åka hem om rödskjorterna kommer nära er.

kram!

2010-04-26 @ 18:56:25
Postat av: Kethy

Håll er undan det smäller snart! Var försiktiga! Har inte fått upp filmen ännu men försöker vidare. Lycka till med era fortsatta intervjuer.

Kram/Kethy

2010-04-26 @ 19:33:50
Postat av: Emil

Ida "korrespondent" Göransson ! :) "Läget är lungt här i Bangkok, det här är Ida Göransson för Smålandsnytt. Över till studion" :)

2010-04-26 @ 20:04:23
Postat av: Lina Wikingsson

Hej Ida!

Spännande att följa er här på bloggen, hade ingen aning om att du skulle till Thailand, haha. Men nu har jag hittat hit! Var försiktiga och lycka till med er uppsats! Kram Lina

2010-04-26 @ 20:54:59
URL: http://linawikingsson.blogg.se/
Postat av: Samantha's Pappa

Seriously impressed! Can I have your autograph? The Blue shirts won 7-0 on Sunday to stay top. Rolled about laughing at your tag! Next time you go "live", and being such an International TV News personality, maybe you should lead with "Only Meee!" Respec!!!!

2010-04-27 @ 00:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0